در این مقاله کوتاه به علل ریجکت شدن ویزا توسط سفارت آمریکا در دبی پرداختیم.
چند سالی هست که این موضوع همیشه مطرح میشه که سفارت آمریکا در دبی آمار ریجکتی خیلی بالایی داره. یکی از دلایل فراری بودن متقاضیان از دبی هم همین هست و به همین خاطر فشار روی ارمنستان و تا حدودی ترکیه خیلی زیاد میشه.
نکات ضروری
مورد اول :
اول اینکه آمار ریجکتی رو هیچ کسی نمیتونه دقیق ارایه بده. این خیلی طبیعی هست که بچههایی که ریجکت میشن خیلی بیشتر درباره سفارت صحبت میکنن تا اونایی که ویزا میشن.
ریجکتی آمریکا از دبی
یعنی اگه ۱۰۰ نفر برن سفارت ۵۰ نفر ریجکت بشن ۵۰ نفر ویزا بشن احتمالا از ریجکتیها ۴۰ نفر اعلام میکنن وضعیتشون رو ولی از ویزا شده ها شاید نصفشون هم نیان در مورد شرایط خودشون و ویزا شدن و .. صحبت کنن.
لذا اینکه امار میگه دبی ریجکتی زیادی داره از اساس درست نیست چون اصلا امار دقیقی وجود نداره که شما بهش استناد کنین.
مورد دوم :
اگر در هفته سفارت ارمنستان ۲۰۰ نفر و ترکیه ۱۰۰ نفر متقاضی ایرانی مصاحبه کنن، دبی حداقل ۳۰۰ نفر مصاحبه میکنه. پس خیلی طبیعی هست که تعداد ریجکتیها در مقایسه با دیگر سفارتها همیشه بالاتر باشه. توجه داشته باشید دبی در هفته بعضا تا ۵ روز برای متقاضیان ایرانی وقت مصاحبه میده در حالی که ارمنستان فقط یک روز هست.
مورد سوم :
خیلی از بچهها از ترس دبی حاضرن برن سفارتهای فرعی مثل عمان قطر لبنان پاکستان و …. در صورتی که اگه شانس ریجکتی در دبی ۵ از ۱۰ باشه در سفارتهای فرعی احتمالا این عدد بالاتر از ۸ هست
نکته پایانی :
پرونده هر شخص با فرد دیگری متفاوت هست. اینکه تعدادی از متقاضیان ریجکت شدن پس شما این موضوع رو به خودتون و دیگران تعمیم بدید کار صحیحی نیست.
ارمنستان که وضعیتش مشخصه ترکیه که اصلا تقویمش باز نیست تا ۲۰۲۵دبی هم که ریجکت میکنه سفارتهای فرعی هم که تکلیفشون روشنه خب بفرمایید متقاضی که با هزار امید و آرزرو پذیرش گرفته باید چیکار کنه؟؟
دست رو دست بذاره تا پذیرشش از دست بره؟ ما اصلا هیچ سفارتی رو توصیه نمیکنیم ولی وقتی دائم با این پیام مواجه میشیم که دبی همه رو ریجکت میکنه لازم دونستیم این چندتا نکته رو اشاره کنیم.
و در نهایت شما باید با توجه به پرونده خودتون تصمیم بگیرید کدوم سفارت اقدام کنین. انتخاب با شماست.. :))